Anotace: Bez naděje...
Naději neodhazuj. Jdi, najdi jí a dej si jí do tašky a nos pořád sebou. A jestli jí někdy nebudeš chtít, odlož ji jen na malinkatou chviličku. Pak zas si jí vem...
09.06.2011 07:39:00 | E.T.Jane
proboha vystihs to tak přesně že mám slzy v očích...zklamala mě láska všech druhů a zklamal mě i Bůh (nebo já Jeho), ale nejvíc jsem zklamala sama sebe...už neni v co doufat.
09.06.2011 00:53:00 | chicacheca