Okamžik, co nikdy nikdo nedal
A pak jsi mi šel naproti
Myslím vstříc jeden krok
dopředu a dva zpátky
Neměla jsem ani korunu navíc
na jedno kafe ve foyer
v levnym hotelu
Pak rychle na stopa déšť
se potil na skle
Rozumím hned zítra
pošlu balík nebo ještě lépe
zabalím se
zahalím se
do celofánu...
Obyčejně
Šíleně
***
A vidíš
dostala jsem všechno co jsem kdy chtěla
Skoro
Až na okamžik
Co Nikdy
___Nikdo
___Nedal
***
Přečteno 388x
Tipy 20
Poslední tipující: Maryje..., hašlerka, CULIKATÁ, Skalsky Pavel, Štěpina G, Bambulka, chicacheca, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)