Koule bláznů
Tiché dozvuky nevyslovených přání.
Zmatečný shon.
Srdečné lhaní.
Dnes i zítra.
Tam a zpět.
Odlišné duše, co jeden celek tvoří.
V prach časem obrátí se,
poklidně shoří.
Cíl hledat, či smysl?
Písek z cesty osudu vítr zvedl.
Déšť již stopy dávno smyl.
Nezbývá než bloudit světem.
Někdy světlem, jindy tmou.
Neumlčet touhu svou.
Přečteno 265x
Tipy 9
Poslední tipující: Jiparo, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ, Skalsky Pavel, Mbonita, chicacheca
Komentáře (1)
Komentujících (1)