Na pitevně
Anotace: Když něco končí...
Mluvíme jinou řečí
a postele jsou
prázdnými lehátky na oddělení patologie
Nebe dnes křižují blesky
a kyselé deště
líbají vášnivě moji osamělou kůži
Piju po litrech
dotyky tvých prstů
...doteky s příchutí formaldehydu
tak mrazivé a prázdné
Přečteno 276x
Tipy 15
Poslední tipující: whiolet, Kristine Clary-Aldringen, Maryje..., Jajas, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ, Skalsky Pavel
Komentáře (2)
Komentujících (2)