Smysluplný tlukot srdce
Anotace: trocha duchovní agitace, za sebe dodávám, že takhle žít ještě neumím...
.
Je slyšet silněji
když náš hlas utichá
tepavě číhá
ten vnitřní zdroj
duchovní rozměr
stále nám uniká
a srdce bez citu
je pouhý stroj
Je cesta hmoty
a štreka lidskosti
sami si volíme
peklo či nepeklo
projít si životem
světelné bytosti
a neklet ve stáří
na to, co uteklo
Zesilme vibrace
laskavých skutků
a na své bližní
nehleďme netečně
rozviňme spirálu
karmických smutků
ať naše srdce
netlučou zbytečně
.
Přečteno 583x
Tipy 56
Poslední tipující: Iva Borecká, Kyška, rezina, Live to fight, zvířenka, Tanzania, Kars, Antares, teď už nikdo, Javavia, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)