Jsem
Anotace: to, co sis přál.
.
Jsem krutá i něžná,
znám teplo i chlad,
služka či kněžna,
vždy to, co máš rád.
Jsem květ,který láká
a smyslně voní,
jsem myšlenka hravá,
co v mysli se honí.
Jsem úplněk za tmy
za noci hvězda,
jsem sen, který žije,
když se ti nezdá.
.
Přečteno 397x
Tipy 13
Poslední tipující: gallatea, Kozoroh 1, Psavec, E.T.Jane, Marcone, Štěpina G, strašidýlko-střapatý, labuť, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)