Anotace: ...
To nevadí , že nebude. Důležité je to udělat, je to potěší a ty vykonáš úžasnou věc.A to obětí udělej i jiným , ne jen nemocným. Někdo je nemocný a ty o tom ani nevíš a oni se můžou uzdravit.
09.03.2012 08:07:44 | korzar
Obejmi každého, kdo za to stojí. Obejmi každého pokud víš, že to bude upřímné.
08.07.2011 00:00:00 | jaroslava anna
Neříkej jen chtěla bych, ale zkus to. Uvidíš, jak se Ti změní svět a těm, kdo to potřebují slyšet, pomůžeš...
10.06.2011 07:38:00 | labuť