Hora cílů
Anotace: K úspěchu nevede žádný výtah, musíme jít po svých... :)
Představ si, že lezeš vzhůru
na horu tvých cílů.
Jak jen se tam dostat?
Být ten, co ji zdolal?
Snad lézt pomalu,
hezky po krůčkách
a každý hezky zvážit.
Možná později snad budem zářit.
Kéž by tam tak vedl výtah
(nějaká zadní vrátka)
Bez práce a nervování
cesta zlatá, cesta krátká.
Však není to moc velká nuda?
Chytat úspěch do klína?
Přečteno 300x
Tipy 9
Poslední tipující: jitka.svobodova, Maryje..., ilona, la loba, Juan Francesco de Faro, Marcone
Komentáře (1)
Komentujících (1)