ZTRACENÝ RÁJ
Za zrcadlem démon
tvůj
popraskaná
jako vyprahlá poušť
černá slza Evo
stůj
duše jako přilehlá sutana
trnitá neprobádaná houšť
neon co krade hvězdy
pandořina skříňka
z třináctých pátků
morbidní kresby
jako malá dívka
znala jsi do pekla zkratku
kapička krve
rezaví bodec
s rukojetí jedovatého hada
kousneš do jablka jako prve
Evo ten stařec
byl bůh a jeho zahrada
zvědavost či marnivost
ztracený ráj
chyba osudná
bodláky a kamení
maskovaná nevinnost
tak jabloni hříchu zraj
co je zakázané nejvíc chutná
a to se nezmění!
Přečteno 331x
Tipy 32
Poslední tipující: Maryje..., Azure angel, hatlapatla, Jiná, CULIKATÁ, la loba, Nick Name, Květka Š., zenge, Jiparo, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)