Anotace: Taková blbost napsána díky lehce pocinajicimu zoufalství. Neočekávám že se někomu bude líbit, tenhle "výtvor" NENÍ napsán s takovýmto záměrem.
Zoufalství u mě nebere hranic,
Poslední dobou si připadám nanic.
Milenka, milenec?
Hlavně ať někdo!
Mi už je to všecko jedno.
(V hlavě už jen chtíč)
12.06.2011 23:07:00 | x.someone.x
Jsem pro utopit zoufalství v alkoholu,
a pak jako na houpačce - nahoru dolů,
dál pohravat si s myšlenkou...
či snad s milencem nebo milenkou?
10.06.2011 13:03:00 | strašidýlko-střapatý