Vodné jazyky
Zmoknutý v rámci panelových hôr,
v tráve kľačím,
ruky zdvíham k nebesiam nahor,
ako mraky sa už nemračím,
keď splývam s dažďovým tokom,
tečú prúdy vody,
a jún obdarúva niekedy príjemným mokom,
občas zahrajú človeku do nálady ódy.
ako, keď zaleješ vodou,
iskrivý oheň,
a počasie neraz pričasto ide s pálivou dnes módou,
búrka občas nocou zahrmí len,
kiež takto zahasiť,
vedel by človek občas svoj plamenistý jazyk,
ak nie, ostáva sa len vytasiť,
a s vedrami schladiť istý zlozvyk.
Copyright © Juraj Hrom
Přečteno 419x
Tipy 39
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, ilona, Markéta Hl., Holis, Zefi, Psavec, Lea Aura, Kars, komantytapel, Marcone, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)