Šestistrunná
Anotace: vychutnávání okamžiků náhlé nostalgie
S nohama z okna do ulice
táhle zní grungeovej pláč
a nářek tvý šestistrunný lásky
Věnečky sedmikrásek
už dávno zvadly ve vlasech
s červenými odlesky světel
z pololetních dnů
Snažím se zachovat tu krásu
...má v oblibě se rozplynout
jako vůně vanilkového tabáku
Přečteno 351x
Tipy 21
Poslední tipující: whiolet, teniska, Kristine Clary-Aldringen, Mbonita, Maryje..., CULIKATÁ, jvacl, labuť, Jiparo, Noc17, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)