21. srpen 1968
Dírka ve zdi, malinká,
zkus se podívat, a uhnijí Ti oči.
Zkus se přiblížit,dotek však nepoužívej.
Zkus si alespoň poslechnout, a uhnijí Ti uši.
Ano, tak teprve bez nich Ti to sluší.
Zkus si ještě přivonět, a uhnije Ti nos.
Už víš proč?
Za zdí totiž hnije mrtvý kos!
Přečteno 272x
Tipy 4
Poslední tipující: hatlapatla
Komentáře (2)
Komentujících (2)