Anotace: Trošku posmutnělá, ale smutno mi není, ne, ne,ne:-))).Hezký večer všem modráskům.
i jinak se dají vyjádřit slova, mimikou duše, mimikou těla..moc pěkné.
26.09.2011 12:02:00 | M3rryMarta Valenová
V jistých okamžicích je i mlčení krásné, nechť hovoří třeba oči. Moc hezky jsi to podala.
19.06.2011 21:06:00 | carodejka
Někdy mlčení řekne víc než slova. A smutek na papíře je lepší než v duši :-)
Krásné
14.06.2011 21:26:00 | synanceia
Culíčku, já si myslím, že nejen jistá zamyšlenka vkrade se každému do srdénka...
11.06.2011 08:53:00 | NikitaNikaT.
i já mlčím, když nebe do vysoka
a zem mě vlačí ve svých slépějích
rozkvetl jsem, snad když byl ještě sníh
v létě květ zvadl...chybí další sloka...
11.06.2011 08:11:00 | šuměnka