CO JE NORMÁLNÍ!
Fosílie lidských duší
ostatky srdce do vitráží
slepí,němí,hluší
citem k životu poráží
normální jedince
ale co je to vlastně normální
norma na odlití pitomce
nebo chyba fatální
označit člověka za normálního
když každý je svůj originál
vytvořený s pocitů a chyb
v očích kolemjdoucího
co životem ti proplul
jako náhodný iniciál
neznámí trip
co nezanechá žádné stopy
a prostě jde kolem dál
protože nejsi ničím zajímavý
normální člověk co má své stropy
žádný hrdina či král
jen morálně zdravý.
Přečteno 282x
Tipy 24
Poslední tipující: labuť, Dota Slunská, Květka Š., šuměnka, hašlerka, la loba, hatlapatla, Maryje..., Mbonita, Zasr. romantik, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)