Princeznin Boj
Anotace: každý má svůj soukromý boj...
Hlavolamy všedna
uchopné od radosti,
smutné,
pochopené od bolesti
dnešních vražd
V soukoulí dvou, tří pánských světů
vrhá se pod kola
osudnosti,
bojuje s krásou a cetkami,
tiše,
s realitou pesimisty
hříšně,
s pokorou
A bílou vlajkou mává,
sedí na posteli.
Reflex
plaché zvěře,
oči zavírá
Celý svět
leží jí na nočním stolku,
nečte,
nepoznává
odraz v oknech,
převrácenou reprodukci světa
v obdélníku
Pod jehlou lodičky
krčí se indián...
Přečteno 316x
Tipy 4
Poslední tipující: Tvůj kamarád Kodein, Květka Š.
Komentáře (0)