NEPŘEKROČITELNÁ MEZ
Fantazie bije do zavřených očí
a sny prokoušou se na svět
jako malé želvičky
co derou se do moře
aby přežily
ale tobě,na to nikdo neskočí
ty nemusíš umět plavat hned
stačí ti jen bláznů rolničky
a srdce zkamení ti v hoře
aby city nebyly
tvoje největší slabost
tak obalíš je tenkou slupkou snů
a pověsíš do skříně
jako zimní bundu
co bude v klidu čekat na další sezónu
ale tvoje vlastní zvědavost
se pokusí rozehřát tu kru
a najít pravdu ve víně
protože každou sekundu
svého života,budeš litovat překročení Rubikonu!
Přečteno 358x
Tipy 19
Poslední tipující: Maryje..., Dota Slunská, šuměnka, Květka Š., hašlerka, la loba, Bambulka, chicacheca, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)