Sním
Zavřu dlaň a ukryji se někam do neznáma
zavřu oči a objevíš se ve stínu dlouhého čekání
zavřu ústa a promlčím tě
smím mlčet
smím doufat
smím si zoufat
nic jiného není mezi tím
otevřu dlaň a jsem zpět
otevřu oči a nikde nejsi
otevřu ústa a volám tě
smím křičet
smím doufat
smím si zoufat
nic jiného není mezi tím
Přečteno 386x
Tipy 12
Poslední tipující: Květka Š., Bambulka, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)