Deformografie
Anotace: inspirace stejnojmennou písní
Deformografie prázdných slov
a zmrzačené úsměvy,
kdysi tak vřelé
Stopadesátý pokus
o resuscitaci srdce
padám do propasti
bez konce
Pekelná jízda
pro vyvržence s křídly
Přečteno 291x
Tipy 3
Poslední tipující: whiolet, chicacheca
Komentáře (1)
Komentujících (1)