Mytologická
Prošli jsme již tolik cest
v labyrintu bez konce
když hledali jsme
fontánu věčného štěstí
Tak nějak jsme se ztratili
ruce osudu, co nás měla vést
už jen z dáli slyším zpívat ptáky
a matně vzpomínám,
jaké měl barvy svět
Tady nad propastí
je vzduch čistý
a ostrý jak čepel nože
hraniční čára mezi
životem a smrtí
Stačí jen krok a vejdeš do prázdna
Přečteno 232x
Tipy 4
Poslední tipující: whiolet, chicacheca, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)