O konci
O konci
Dal jsem si jednu od cesty
byť zpravidla to nevěstí
dobrého vůbec nic.
Dal jsem si druhou za tebe
ať už jsi přišel do nebe
a nebo je ti trochu hic…
Nejsem z těch, co by truchlili
vždyť stejně se sejdem za chvíli
a život bude jenom sen.
Smrtí – jak milé – ukončen.
Přečteno 327x
Tipy 11
Poslední tipující: labuť, Linzerka, chicacheca, Jajas, CULIKATÁ, TetaKazi
Komentáře (2)
Komentujících (2)