Večer
Večer
Deň sa kráti a noc sa blíži:
slnku mesiac cestu skríži.
Ešte naposledy zažiari,vystrie k zemi lúče
a potom deň noci odovzdá času kľúče.
Na obzore zapadá slnko pomaly
ešte lastovičky do hniezda vleteli.
Ešte vetrík zafúkal:zahasol starý deň
a na nebi už svieti mesiac len.
A okolo neho malé hviezdičky,
ako pri neveste sedia družičky.
Přečteno 308x
Tipy 9
Poslední tipující: labuť, voslík, la loba, CULIKATÁ
Komentáře (4)
Komentujících (4)