Opuštěný
Anotace: znáte ten pocit?
Jako mizející stín,
jako šedá myš,
když padá na tě splín,
a stále klesáš níž.
Jak polámané proutí,
jako ptáka křik,
když všechno se ti hroutí,
když nemáš za kým jít.
Jako v pošti turista,
Jak opuštěný trám,
nepomůžou zajista,
jsi tu prostě sám.
Přečteno 251x
Tipy 5
Poslední tipující: Alfie, Juan Francesco de Faro, Metal Lady, chicacheca
Komentáře (0)