?
Smíření a pohled vděčný,
Ty můj malý anděli,
je tu průvan, oko ječný,
dva dny v lihu, v prdeli.
Jen se koukni, poslechni si,
co zas melu za blití,
sám zas, sám, naleju si,
co je tohle za žití?
Přečteno 263x
Tipy 9
Poslední tipující: Fanosh, hatlapatla, Marcone, chicacheca
Komentáře (2)
Komentujících (2)