No jo, ještě, že jsem paní učitelce při maturitě slíbila, že se s anatomií rozloučím. Dostala jsem otázku srdce. No a okysličená a neokysličená krev kudy chodí z toho byl v hlavě guláš.
Tak zachraňuji lidí básněmi, nikoliv znalostmi.
A při autoškole jediná špatná otázka, jak se dělá umělé dýchání.
Ježišmarja, ženská, vy byste toho chudáka udýchala.
22.06.2022 13:19:28 | mkinka