tančí na staniolu
křepčí nahoru dolů
sama a uvnitř spolu
stažená nití...
tančí na alobalu
na tísni malých sálů
na stínech nominálu
slepá, co cítí...
13.06.2011 21:14:00 | šuměnka
Týý jo takovej styl se nevidí tak často,tohle je dost hustý jako hustilka.
12.06.2011 09:19:00 | ECHO PARAZIT