Skutočný sen
Anotace: Jedna zo starších básní... Tiež celkom fajn...
Sbírka:
Noc a Deň
Večerný vánok
privial hviezdy noci.
Závoj temnoty
odhalil krásy vesmíru.
Otvoril bránu
medzi utajenými svetmi,
aby naše sny
mohli putovať
d´alekou cestou
až k vrcholu.
Hviezda,
čo Severkou nazývame,
patrí k divadlu svetiel,
odrážajúcich sa
od hladiny pokojného mora.
A ked´ mesiac v splne
rozdá svetlo svetu,
tvoje oči,
otvoria brány tmy
a tvoj sen sa skutočnosťou stáva.
Přečteno 246x
Tipy 6
Poslední tipující: James Libustka, CULIKATÁ, ECHO PARAZIT, Elyona
Komentáře (2)
Komentujících (2)