Duha
Zase s láhví rumu,
hledám svoji duhu,
a na konci peněz hrnec,
povídáte, že jsem trubec?
Nechte si svý rady hoši,
když Vám to tak pěkně sluší,
ryjte raději do země,
střízlivejte beze mě.
Přečteno 240x
Tipy 6
Poslední tipující: Fanosh, CULIKATÁ, hatlapatla
Komentáře (2)
Komentujících (2)