Já bych s těmi tečkami neměl trpělivost.
Už tak tápu... :-) (když píšu)
07.07.2011 19:30:00 | hatlapatla
Hm. Problémem je, co si z toho jenom vybrat: G. Apolinairea, teorii relativity anebo klasický chod života?
Jak říká S. King: Všechno je definitivní, stejně jako tenhle smolenec, zařaditelný do pásma či kalygramů,
ale alespoň je z čeho vybírat. Vybral jsem si z každéno něco, co vím, že už dávno existuje/valo.
15.06.2011 11:14:00 | jehlaspichlas
Vzpomněl jsem si i na elektrický vařič ze 60. let, který měl plotnu tvořenu spirálou; žádná dokonale plochá a dostatečně hladká, prostě energeticky úsporná deska. Možná vám podobný také ještě funguje...
12.06.2011 20:11:00 | Špáďa
Velké eSTé za umělecký dojem i grafické ztvárnění.
Skvělé a zdravím Dana
12.06.2011 16:51:00 | hašlerka