KVĚTENSVÍ
***
Procesí myšlenek z krabice prošoupaných bot
Trousí konečky dotyků
ruka však krátká
Oči se stydí
škleb ústy žaluje
sluch dávno hluchý vnímá tvůj dech
… brýle orosené
Zuby vzal čert
před léty kousaly
z ráje svůj sen
Dítě sající život
včelka
pyl
létem dozrávají plody
Však podzim jen sběrem … opadaných květů
***
Přečteno 364x
Tipy 40
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, V.N.Losinský, PIPSQUEAK, modrá..., ŠEDIVÁ MYŠ, páááááááá, Maryje..., Holis, Jiparo, Juan Francesco de Faro, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)