Víru mám
I když dneska není mi fajn,
život mi vykolejil ze všech lajn,
vše zní o moc temněji,
já mám v srdci svém naději.
I když chybí mi chuť vstát,
osud chce si se mnou jen hrát,
a drtí mě beznaděje záchvěv,
přesto já mám na tváři úsměv.
I když po tváři tečou mi slzy,
mám pocit,že v dáli vše mizí,
ve světě svém se cítím sám,
přesto všechno,já víru mám.
Přečteno 395x
Tipy 5
Poslední tipující: Aurora., tato22, Alasea
Komentáře (2)
Komentujících (2)