pročpak to tak asi je?
Stromy se vlní ve větru.
Pročpak to tak asi je?
Ve světě vidím nevěru,
Zrada na světě je.
Voda se vlní v řečišti
Pročpak to tak asi je?
Po světě chodí nečistí,
špína ve světě je
Kouř vlní se v prostoru.
Pročpak to tak asi je?
Svět je přec plný vzdoru
Hádka ve světě je.
Pročpak to tak asi je?
Protože vše kolem nás žije.
Vše má svoji hlavu!
Komentáře (0)