když vyvolají písmena, věty emoce v nás....pak už je to dílo hodné k pozastavení
09.07.2011 15:49:00 | whiolet
hmm nechtěj vědět jak jsem ti to ve své náladě vyložila :) ale od toho básně jsou..aby něco vyvolaly :) mě se to líbí :)
13.06.2011 09:54:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..