Prosincová
Anotace: nějak nevydařené vztahy
Jsme si navzájem něco fatálního
ve špatných rukách
Uvědomění však nespálí všechno
co by jednou mohlo být
Tak utíkáme na kraj světa
ve snaze nepohlédnout do očí
vlastnímu odrazu
v zrcadle
Mám studené ruce
a dlouho jsem nedostala květiny
Ležím
Přemýšlím
Čekám
...je takové ticho
Přečteno 290x
Tipy 7
Poslední tipující: whiolet, strašidýlko-střapatý
Komentáře (1)
Komentujících (1)