~~~A~~~
- - - -
Autobus poslední
..vzal si ho do nebe
Anděl sám jenom ví
..jak bude bez tebe
Až časem vybledne
..to jeho foto
Asi ví proč,odpoví
..proto,proto,proto...
Akáty tam v parku
..každý rok voní
A jí se vzpomínka
..hlavičkou honí
Alejí akátů
..prochází zase sama
Anička smutná
..Anička uplakaná...
Astry pak natrhá
..do kytice
Aleluja u jeho hrobu
..smutná pomodlí se
A večer,až půjde
..sama opět spát
Aspoň si nechá
..o tom co bylo zdát...
Anička smutná
Anička uplakaná...
A nebojte se
..dlouho nezůstane sama
Anička už je usměvavá
Anička je milovaná...
~A~~~A~~~A~~~A~~~A~
Pohádková písnička,
třeba pro potulného písničkáře,
co chodíval dříve-
by se to šiklo.
21.06.2011 23:39:00 | s.e.n
...
Květuš, A bylo hezké, ale smutné /i když .../, prosím za veselé B :-)
13.06.2011 13:29:00 | Bambulka
Ono se nakonec k emku dojde!jinak báseň je krásnáKvětko,něco ztratíme a něco najdeme.Důležité je chtít.
13.06.2011 12:56:00 | la loba