zpráva o životě ve verších
správa života verši
o každém kroku něco vědět
každý krok prožít
14.06.2011 00:06:00 | chodecr
Zima opět jiskry vzletu dá
když květy horké odkvetou
stopy večerů chladných
láskou opět znovu rozkvetou
Ty jsi krásným, něžným poetou:-)))šumáčku:-)))
13.06.2011 22:09:00 | CULIKATÁ
Zima jaro občas střídá,
slunce v mracích někdy vyjde…
Dnes holt kůrka, včera střída…
Den po noci zase přijde.
13.06.2011 19:19:00 | Špáďa