Opatřená
Anotace: věnováno. S velkou úctou pro paní V.S.
Vlastně vám nic nechybí.
Prý.
Opatřená.
Sytá.
Prý nic neschází.
Jenže k čemu ?
K životu?
Lépe snad - k existenci.
K bytí.
Snůška nesnází.
Žádná změna.
Vladařka osamělců.
Dáma šeptaného jména.
Ta, co musí.
Kdo tyhle ,,lázně“ závidí,
sám ať zkusí,
minutu po minutě.
Víčka spánku brání.
Okno volá, vábí:
Zvu tě!
Za nocí,
co mají tisíc let,
a k tomu věčné mládí…
Přečteno 402x
Tipy 24
Poslední tipující: JitkaFi, cevert, Jana M., Jiparo, nejsembásník, Štěpina G, jedam, CULIKATÁ, Květka Š., Donne, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)