pocity spotřebního zboží / feelings of consumer goods
.
pocity spotřebního zboží
(kdyby ryba neotevřela ústa, nebyla by ulovena..)
.
- hladová vrba
všechna spolykaná tajemství
budou mít hluboké kořeny
a neponesou ovoce
.
- lehce nabyl, lehce pozbyl
pocit jedinečnosti
ti vezme první letmý pohled
kamkoli
.
- kniha přání a stížností
být tak nezávislá
na své závislosti!
.
- nadějné vyhlídky
za pár let
už nebudu ani minulost
.
feelings of consumer goods
(wonder in words, wandering worlds and all possible modifications)
.
- hungry willow
all the swallowed secrets
will have deep roots
and bear no fruit
.
- easy come, easy go
the feeling of uniqueness
will be taken away from you by the first glance
anywhere
.
- suggestions and complaints
if only I were independent
from my addiction
.
- great expectations
in a few years
I won´t even be the past
.
Přečteno 541x
Tipy 34
Poslední tipující: Zdeněk Farkaš, Severka, Maryje..., V.N.Losinský, jvacl, hatlapatla, Demedalex, kasparoza, Juan Francesco de Faro, modrá..., ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)