V nejkrásnějším dešti
Stojíš na dosah, nevíš, že jsi náš
třpytíš se, voláš svou kamennou stráž
umíš plakat, celé dny, nic nepředstíráš.
Nesevřels', nedusils', a tím zasáhl jsi více
otáčím se smutně a rád, sobě říkajíce:
opustíme tě, ale zpět najdeme si cestu
v šumu deště, shledáme se, na stanici Nestun.
Přečteno 386x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, hanele m.
Komentáře (2)
Komentujících (2)