Sám sobě
Sám Sobě vzorem k zblití,
život jako jehelník,
z jehel, špulek, nití.
Člověk si jen vybírá,
kterou zrovna navleče,
koukne, šáhne, zpovídá,
záhy šťáva vyteče.
Sám Sobě z zblití vzorem,
však zrcadlo je ještě k mání,
nezmůžu nic se svým vzdorem,
líbí se mi Tvoje sání.
Přečteno 310x
Tipy 3
Poslední tipující: Fanosh, hatlapatla
Komentáře (1)
Komentujících (1)