Anotace: ...přes hory přes doly...
Touhy a plány více než vzletné,
tak pozor! Noha se zvrtne,
ani nevíš jak!
23.06.2011 18:54:00 | Zasr. romantik
Mysli na svou duši
ona jen tuší kam vydat se
k očistě...
věř že vrcholky
či Boží muka
kvetoucí louka či podaná ruka
vedou ..tam, kde chceš nalézt
svý já
tam kde je tvá podstata..
14.06.2011 14:31:00 | Mbonita
Himaláj tak trochu z knížek a fotek znám a za šanci vidět tam irbise...snad i kousek života dám :))
14.06.2011 13:26:00 | Lorraine
Letní dovolené začínají....
Gratuluju k takovéhle krásné poznávací.
Já pojedu nejdřív na chalupu - za prací :D
14.06.2011 13:01:00 | E.T.Jane
Tak šťastnou cestu a dobré pořízení
nic lepšího jak cesta za vírou není
ST
14.06.2011 12:33:00 | Kars