Na prahu Inferna
Stojí tu mnoho duší jak já
Občas se ptáme, co se nám zdá
Jsme stále tady, nebo už tam?
Jsme pořád lidé, či démonů bál?
Něco je špatně, sen v hlavě mi plál
V něm jsem byl všech ďáblů pán
Však smutek mě schvátil každičký den
Možná i proto, že zlosynem jsem
Vždyť plním pouze své práce díl
Dnes já jsem soudcem veškerých vin
Lidé mi spílají, že démon jsme zlí
Však trest, jejž určuji, má také svůj cil
Na prahu inferna stojím teď
A musím se ptát, proč vzbouzím hněv
Jsem skutečně tvůrcem všech vin,
Nebo je tohle snad trestem mým?
Toužím už poznat, kdo vlastně jsem
Člověk s noční můrou,
či Satan s lidským snem?
Přečteno 275x
Tipy 4
Poslední tipující: Elyona, ECHO PARAZIT, A. L. McCawley
Komentáře (1)
Komentujících (1)