neni to pro každýho, překoná to ale dojem z tvý předchozí básně ;)
16.06.2011 15:10:00 | Lagedama
Já čumím
já fakt zírám
jak spadlá z oblakov
tak tohle
je ...
básník?člověk?kluk?
mě je to fuk si myslí
že ho miluju...
můj upřenej pohled
chlapče
takovejch těžkejch
cigár jsem už vyhulila
a co jsem z toho měla?
to ti pošeptám
až se poleješ kolomazí....
takže jen trapně čumim
a hulim
a piju vláhu z těch oblakov
svíraje kov
proklatě nízko...
15.06.2011 08:40:00 | la loba
hmmm né každej upřenej pohled znamená lásku a né každá báseň je umění...ale je to tvoje...
15.06.2011 08:21:00 | la loba