Proč?
Po nocích touhy přijde zase chlad,
když nevnímáš můj hlas ani doteky.
Po ztrátě důvěry přijde zase hlad
a naše těla slastí opojí.
Čemu se říká láska?
Po dlouhých dnech samoty, smutku a slz
se naše ruce zase potkají.
Po zahořklých větách se díváš zase skrz
já doufám v lásku a štěstí potají.
Kde je milování?
Po nekonečných letech předstírání
jsem tu a ty jsi tady.
Naše pohádka končí za svítání
Přichází chvíle zrady.
PROČ?
Přečteno 276x
Tipy 19
Poslední tipující: Psavec, Mbonita, V.N.Losinský, labuť, ŠEDIVÁ MYŠ, Donne, Sweet KiWi, CULIKATÁ, Petbab, E.T.Jane, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)