Anotace: Ódička na dílo stavařů, s jedním klasickým a jedním cyklickým palindromem…
Sbírka: Špalindromy
Dík všem za zastavení.
Čarodějko, tahle jale opravdu jen o tunelu jakožto dílu stavebním, i když i tady se možná nějakej ten kubík něčeho přemístil jinam. Ale věřím, že tam, kde maj ty kubíky být, opravdu jsou...
17.06.2011 09:31:00 | Špáďa
Hezké Vláďo, však u nás je to samý tunel,...úsměv, máme vytunelováno.
17.06.2011 01:27:00 | carodejka
:))) sotva jsem sundal skafandr, hned takovejhle mazec! Pobavilo!! -S-
15.06.2011 11:53:00 | Skywalker