Kudy zas jezdíš, včera jsi stehna a celý tělo chladil (páč jsi sundaval skafandr, předpokládám že ne austronautskej) a dnes už je zase naopak hřeješ, a to pěkně zevnitř...
16.06.2011 00:29:00 | Špáďa
cítím vítr ve vlasech:-))
dnes jsem měla stejnej pocit svobody
jen tak venku..sama uprostřed pole..
15.06.2011 20:58:00 | Mbonita
no..a někteří z nás, proto jsou strašní, se musí smát, protože si přečetli rým "dech - na křídlech"...
http://www.youtube.com/watch?v=SGfUmSsJ4Gw
(protože mi to evokovalo tu píseň, a nemůžu si pomoct, ta mě spolehlivě rozesměje)
15.06.2011 12:07:00 | Hazentla