Anotace: Pouze pro některé. OPAKUJI : PRO NĚKTERÉ !!!!
:) tolik zloby, i z komentáře pode mnou....mě osobně nenaštvou lidi co se do mě naváží(ať je chyba u toho nebo u toho) z toho jsem vyrostla ve flegmatického floutka :)
A vodka? Ta někdy pomáhá jako cigarety, uklidní totiž rozbouřený a černý myšlenky...
16.06.2011 20:20:00 | whiolet