Dítě a tygr
Anotace: Každý v sobě máme dvě osobnosti, které se nemůžou dohodnout.
Jsem křehká jako malé dítě,
které v náručí se chvěje,
jsem tygr, jenž píseň o svobodě pěje.
Jsem dítě,
které k tobě uplakanou svou tvář zvedá,
jsem tygr,
co kořist ze svých drápů jen tak nedá.
Jsem tygr i dítě v jednom těle,
proto se někdy chovám nedospěle..
Přečteno 361x
Tipy 12
Poslední tipující: NikitaNikaT., Psavec, labuť, Mbonita, Donne, ECHO PARAZIT, CULIKATÁ, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)