Ženy
Anotace: ach, jo; nikdy jim neporozumím :-(
Proč se vše tak ztěžka hroutí,
když mé srdce to tak strašně chtělo,
mé myšlenky se bezbranně kroutí,
jeden by myslel, že slovo ódu pělo...
Místo tepla uvnitř srdce,
cítím nepříjemnou díru,
křečovitě se mi svírají ruce,
kdo zalátá radostí tu bolestivou škvíru...
Myslím, že jim nikdy nebudu rozumět,
těm stvořením,
kterým se klaním dvořením...
...ale stejně to k ničemu není...
sám nevím
Přečteno 271x
Tipy 20
Poslední tipující: jitka.svobodova, Anne Leyyd, jvacl, labuť, Jiná, Paulín, Mbonita, hašlerka, Maryje..., CULIKATÁ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)