Maluji
Anotace: Maluji přátelství jen nevím pro koho
Maluji tu černou tuží,
ty díváš se a pomalým tempem,
se tvoří úsměv na tvých rtech.
Pro mě to jsou zatím jen obyčejná slova,
cokoliv, co by nakreslil
kdokoliv...na jeden nádech
Ale ty v nich vidíš více,
a díky tobě pochopím,
ten pravý význam slova přátelství.
Tak maluji ti přátelství,
však již ne černou tuží,
já vzal si rudou temperu,
a přimaluji růži,
takovou co máš vytetovanou,
na své bledé kůži.
Maluji ti přátelství,
já všechny barvy dávno vzal,
já napíši ti k obrazu,
o přátelství madrigal.
Maluji ti přátelství,
zelení listů i kapkami deště,
a pampeliškou kreslím žluté čáry,
však ještě nepřestávám, neboj...
Přečteno 288x
Tipy 4
Poslední tipující: staranna, malá slečna, CULIKATÁ
Komentáře (0)